Coaching

Lukt het leren van je kind al even niet?

Om optimaal te kunnen leren is het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Dat geldt voor jezelf, maar zeker ook voor je kind. Het ene moment is dat nou eenmaal wat lastiger dan het andere. Coaching, op drijfveren communicatie of gedrag, kan je kind er dan net weer bovenop helpen.

Mijn aanpak

Zoals bij alle activiteiten van Leren-plus is het ook na de coaching het doel dat je kind het zo snel mogelijk zelf weer oppakt. Ik houd jullie niet onnodig aan het lijntje en ga er vanuit dat ook jouw kind de kracht heeft om de dingen uiteindelijk zelf op te pakken. Coaching doe ik soms op een confronterende manier, maar zeker altijd met warmte en humor.

Stuur me een berichtje voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek van maximaal een uur. Op basis van dit gesprek maken we  afspraken over de aanpak en het aantal gesprekken. Het tarief is €50,00 per gesprek van 60 minuten (inclusief 21% BTW)

Leren-plus Coaching op drijfveren communicatie of gedrag

Certificering

DISC en Drijfveren coach

Ik ben gecertificeerd DISC en Drijfveren coach. Dat betekent dat je bij mij beide persoonlijkheidstesten kan doen. De vragenlijsten maak je online en duren elk ongeveer anderhalf uur. Na afloop van de test krijg je een genuanceerde uitslag in PDF zodat je het nog eens rustig op je in kan laten werken. De DISC test geeft je inzicht in je manier van communiceren en reageren in situaties. De Drijfveren test brengt onder woorden waarom je iets doet en voelt. In een coachsessie van 1 a 2 uur bespreken we de uitslag van de testen.

Beter begrijpend lezen

Ook ben ik gecertificeerd trainer van de Alle teksten de baas methode. Een goede lezer leest nauwkeurig en vlot, begrijpt wat hij leest, kan teksten leren en leest graag en veel. Geldt dat niet voor jouw kind? Loopt hij daardoor vast tijdens het maken van huiswerk en het leren van toetsen? Kijk dan hier voor meer informatie over de training die ik bied.

Leren-plus DISC en Drijfveren coach Coaching op drijfveren communicatie of gedrag

DISC

Communicatie en gedrag

Leren-plus DISC en Drijfveren coach Coaching op drijfveren

Drijfveren

Waarom doe en voel je zoals je doet en voelt

Leren-plus Alle teksten de baas gecertificeerd coach

Alle teksten de baas

Zelfstandig overzicht en inzicht krijgen in teksten

Leren-plus DISC en Drijfveren coach Coaching op drijfveren communicatie of gedrag

Neem vrijblijvend contact met me op