Leren-plus Trainingen Economie Begrijpend lezen Rekenen

Trainingen

Goed begrijpend kunnen lezen, wiskunde en rekenen is voor veel vakken in het voortgezet onderwijs een must. Voor steeds meer leerlingen blijkt het een obstakel te zijn om goede resultaten te halen bij vakken zoals geschiedenis, aardrijkskunde, economie, biologie, scheikunde en natuurkunde. Daarom zitten juist deze trainingen bij Leren-plus in het aanbod.

Leren-plus Begrijpend lezen

Beter in begrijpend lezen

Een goede lezer leest nauwkeurig en vlot, begrijpt wat hij leest, kan teksten leren en leest graag en veel. Geldt dat niet voor jouw kind? Loopt hij daardoor vast tijdens het maken van huiswerk en het leren van toetsen? En hoort jouw kind bij een op de tien leerlingen die wel wat hulp kan gebruiken om zijn leesvaardigheid te verbeteren?

Beter in rekenen en wiskunde

Heeft je kind moeite met rekenen of heeft je kind rekenangst? Voelt je kind zich onzeker met cijfers en formules? Heeft je kind meer uitleg nodig? Als je dit herkent in je kind lees dan verder en kom erachter hoe deze training hierop aansluit. De training is maatwerk, waarbij ik efficiënt met de tijd omga door iets wat je kind al beheerst kort te behandelen en toch maximaal leerresultaat te halen.

Leren-plus Rekenen vaardigheden

Beter in economie

Veel leerlingen op de middelbare school, van vmbo tot onderbouw havo/vwo, vinden het  vak economie moeilijk. Is jouw kind een van hen? Kan hij wel wat extra les gebruiken over behoeften, arbeid en productie? Of uitleg over het leggen van relaties tussen begrippen en gebeurtenissen? Worstel zelf niet langer, maar schakel extra hulp in.

Leren-plus Trainingen Economie Begrijpend lezen Rekenen
Schrijf je in voor mijn blog!
In mijn blog neem ik je mee in mijn werk als docent en coach in het voortgezet onderwijs. Hoe kan jij als ouder een rol spelen in de ontwikkeling van je kind? Welke wetenschappelijke inzichten zijn er om te benutten? Lees er alles over in mijn blogs.